Toto upozornění vysvětluje, jakým způsobem jsou Vaše osobní údaje užívány a s kým budou sdíleny.
Společnost Mamiee s r.o. provozuje e-shop na internetové adrese www.mamiee.cz a plně respektuje ochranu vašich osobních údajů.  Všechny vaše data považujeme za důvěrné, zpracováváme je a využíváme pouze podle časké a evropské legislativy (zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.  ve znění pozdějších předpisů, nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679. Níže uvádíme podrobnosti ohledně ochrany osobních dat v našem internetovém obchodě.

1. Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů ve smyslu národní a evropské legislativy je: Mamiee s r.o., Sadová 704, Líbeznice, IČO 03625991


2. Důvody zpracování osobních údajů

Firma Mamiee s r.o. provozuje internetový obchod na www.mamiee.cz. Osobní údaje (jméno, příjmení, adresa fakturační a dodací, mail a telefon) shromažďujeme a zpracováváme výlučně k tomu, abychom mohli vyřídit vaši objednávku: přijmout objednávku, přijmout platbu, vystavit fakturu, zaslat vám objednané zboží, popř. řešit reklamaci či vrácení zboží. Právním důvodem pro toto zpracování vašich osobních údajů je právní titul plnění smlouvy.  

3. Zásady shromažďování, zpracování a používání dat

Náš internetový obchod můžete navštívit, aniž byste zadávali osobní údaje. Při prohlížení stránek v našem obchodě bez přihlášení neshromažďujeme žádné osobní údaje, pouze aktivujeme cookie. 

Jestliže se registrujete jako zákazník, založíme Vám osobní profil Můj účet. do kterého se můžete přihlásit za pomoci uživatelského jména  a hesla. U registrovaného zákazníka shromažďujeme Vaše osobní data, která vyplníte -  jméno, přijmení, fakturační a dodací, mail, telefon, zvolený způsob platby a dopravy a údaje o Vaší aktuální objednávce. Kromě toho umístíme cookies, pokud máte povoleno jejich používání. Shromažďujeme a používáme jen tolik dat, kolik je nezbytně nutné pro provedení objednávky a komunikaci s Vámi. K tomu patří například také všechna data, k jejichž zpracování a uchování jsme na základě zákonných předpisů povinni v účetnictví.

Data o Vaší objednávce ukládáme do historie objednávek a zároveň Vám je posíláme po emailu. Povolení k používání Vašich dat námi můžete kdykoli odvolat. Avšak v tom případě je nutné uvedení Vašich osobních dat při každém dalším nákupu u nás. 

Kromě toho shromažďujeme Vámi poskytnuté informace pro marketingové účely, pokud se registrujete k odběru našeho newsletteru. Znamená to, že vám zasíláme informace s články, nabídkou zboží či slevové kódy atp. Právním důvodem pro tyto účely je právní titul oprávněného zájmu tvorby nových obchodních příležitostí. 

4. Jak budou Vaše osobní údaje užíványy

Kromě zpracování Vašich údajů k provedení Vašeho nákupu na mamiee.cz, můžeme Vaše osobní údaje využít rovněž k následujícím činnostem:

  • plnění Vašich žádostí (např. k poskytování služeb);
  • správě a zlepšování našeho obchodního modelu a vztahů s Vámi;
  • řešení Vašich dotazů;
  • provádění výzkumů;
  • zasílání Vám marketingových sdělení (Newsletter obsahující zpravidla informace, články, nabídku zboží, sleovoé kódy apod.), v případě, že jste udělili souhlas.
  • personalizaci naší komunikace s Vámi a produktů a služeb pro Vás;
  • zajišťování aktuálnosti Vašich osobních údajů;
  • zlepšení našeho chápání potřeb zákazníků; a
  • správě a zlepšování našeho vztahu s Vámi.

Uvedené může zahrnovat např. informování o naší distribuční strategii, hodnocení účinnosti našeho marketingu a zákaznických služeb, provádění tržních analýz a identifikace produktů nebo služeb, které by pro Vás mohly být zajímavé, a dále kontaktování Vás za účelem informování o těchto produktech a službách. 

Pro registraci zasílání newsletteru používáme dvojí souhlas. Právním důvodem pro tyto účely je právní titul oprávněného zájmu tvorby nových obchodních příležitostí. 

Použití Vašich osobních údajů pro reklamní účely můžete odmítnout. Postačuje sdělení v textové formě na adresu rostemehrou@mamiee.cz.

5. S kým budou Vaše osobní údaje sdíleny

Vaše osobní údaje používáme pouze pro interní potřeby společnosti. Chráníme je před zneužitím a neposkytujeme je třetím stranám bez upozornění nebo vašeho souhlasu. Výjimkou jsou společnosti, jejichž spolupráci potřebujeme pro vyřízení vaší objednávky (např. dopravci, platební styk, účetní firma, programátoři eshopu) a orgány státní moci. 

Vaše osobní údaje mohou být poskytnuty za následujících situací následujícím subjektům:

  • společnostem nebo jiným organizacím, které jsme využili k poskytnutí našich služeb, jako jsou např. zpracovatelé plateb (platební karta, rychlý bankovní převod) webhostingové společnosti, dopravci poštovních a přepravních služeb, agregátu pošotních služeb, poskytovatelé analytických služeb a poskytovatelé informačních technologií;
  • společnosti zajišťující hodnocení vaší spokojenosti s nákupem: pro webový portál Heuréka,
  • spoelčnostem zajišťujícím vývoj a správu e-shopu na www.mamiee.cz - externí programátoři a poskytovatel platformy eshopu
  • společnosti, která zajišťuje zasílání obchodního sdělení
  • společnostem a jiným organizacím, u kterých jste nás o sdílení Vašich osobních údajů požádali nebo kde jste s tímto sdílením souhlasili;
  • jakýmkoliv právo vykonávajícím orgánům, soudům, dozorovým orgánům, státním orgánům nebo jiným třetím stranám, pokud se domníváme, že je to nezbytné pro splnění zákonných nebo regulatorních povinností nebo jinou ochranu našich práv, práv jakýchkoliv třetích stran nebo osobní bezpečnosti jednotlivců, nebo za účelem detekce, prevence nebo jiného řešení podvodů či bezpečnostních incidentů.

Shromažďujeme jen ty informace, které jste nám dobrovolně poskytli mimo jiné i např. registrací v našem obchodě, účastí v soutěži či anketě.

6. Cookies

Abychom Vám umožnili ještě komfortnější nákup používáme tzv. technologii cookie. Chování při surfování v našem obchodě je uloženo v algoritmu cookies. Cookies se pak postarají o to, že Vám budou zobrazovat ty informace, které by mohly být přímo pro Vás zajímavé. Cookies jsou anonymní a vztah k vaší ke konkrétní fyzické osobě je vyloučen. Data, které používáme ke zlepšení funkčnosti našich stránek a zjednodušení vaší příští návštěvy, zejména pak pro tyto činnosti: zabezpečení, analýzy, optimalizace internetové nabídky, přihlášení, marketing, sociální sítě. Abyste mohli bez omezení používat všechny funkce a služby na mamiee.cz, doporučujeme Vám povolit používání cookies bez omezení.

Návod, jak zacházet se soubory cookies a jak je odstranit, najdete v nabídce "Nápověda" vašeho prohlížeče. Je však možné, že se vám některé části našich stránek budou zobrazovat nesprávně. Pokud budete používat naše stránky beze změny nastavení, považujeme toto za souhlas s používáním cookies na našich stránkách.

7. Využívané analytické nástroje

Statistická data
Pokud využíváte naše webové stránky a shromažďujeme statistické údaje o aktivitě na stránkách eshopu www.mamiee.cz.

Nástroje webové analýzy
Služba Google Analytics společnosti Google Inc. („Google“) - analýza dat. Společnost Google tyto informace využívá k analýze uživatelského chování na našem webu a tuto analýzu nám následně poskytuje.

Sklik, Adwords

Tyto služby jsou marketingové nástroje společností Seznam a  Google a využívají cookies.

8. Dobrovolnost udělení souhlasu

Udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů je zcela dobrovolné a nepodmiňuje žádné jiné plnění ze strany společnosti Mamiee s r.o. Vaše osobní údaje jsou uschovány tak, aby k nim neměla přístup žádná neoprávněná osoba.

9. Doba zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje získané za účelem realizace vaší objednávky zpracováváme v souladu se zákonem č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, § 35, odst. 2, ve znění pozdějších předpisů. Vaše osobní údaje získané na základě dobrovolného souhlasu za účelem zasílání obchodních sdělení zpracováváme po dobu existence tohoto účelu nejdéle 3 roky od data souhlasu nebo do jeho odvolání.

 10. Vaše práva

Podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů máte kdykoliv právo písemně požádat s ověřeným podpisem na adrese sídla provozovatele o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o Vás zpracovává, na jejich případnou opravu, zablokování a v určitých případech máte právo na jejich vymazání. Pokud jste nám dali souhlas se zpracováním vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení, pak máte možnost tento souhlas kdykoliv odvolat buď kliknutím na odkaz v obchodním sdělení (newsletteru) nebo odesláním odvolání souhlasu na emailovou adresu rostemehrou@mamiee.cz.

Jste-li přesvědčení, že s vašimi daty nezacházíme adekvátně a podle zákonných norem, máte možnost podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jakékoliv dotazy týkající se zpracování a ochrany vašich osobních údajů vám rádi zodpovíme. Kontaktujte nás na e-mailu: rostemehrou@mamiee.cz.

Žádná položka